SKÄNK EN GÅVA DIREKT TILL SOLDATERNA VID FRONTEN
ANSIKTET UTÅT
metal pilgrim
Vlad Stadnyk mer känd som Youtubern
Metal Pilgrim är ett välkänt namn
i hårdrockscommunityn.
Metal Pilgrim har tiotusentals följare på sin kanal och Vlad är är en ivrig analytiker, intervjuare och recensent av de bästa hårdrocksbanden och plattorna som gjorts och görs!När Ukraina invaderades den 24 februari 2022 valde Vlad att som så många andra i Ukraina att göra en insats. Steel Wings Foundation som grundades redan i samband med annekteringen av Krimhalvön fick en helt ny innebörd och insatserna för att hjälpa till höjdes avsevärt.
VEM FÅR
VÅR HJÄLP?
54:e separata
spaningsbataljonen
3:e separata luftvärnsmissildivisionen
223:e luftvärnsmissilre
gementet
3:e separata
överfallsbrigaden
Operativt kommando
"Nord"
PÅGÅENDE KAMPANJ
DONERA EN DRÖNARE
Vi vill tacka er alla som var med och bidrog till den lyckade kampanjen! Tack vare er kunde Steel Wings Foundation nå vårt uppsatta mål om att donera en drönare till Azov-förbandet. Drönaren spelar en betydande roll i att stoppa de ryska styrkorna från frammarsch.
VAD INRIKTAR SIG STEEL WINGS FOUNDATION PÅ?

spaningsdrönare

En obemannad luftfarkost (UAV) och drönare är inte bara ett ögonpar i luften utan de fungerar också som ett utmärkt verktyg för vedergällning mot inkräktarna.

TAKTISK UTRUSTNING

Utrustning som håller hög kvalitet höjer effektiviteten och moralen! Taktiska glasögon, hörlurar och handskar är kort och gott en nödvändighet för att klara årstiderna.

DATORER

Skärmar, laptops och surfplattor kommer till stor nytta när soldaterna analyserar olika händelser och scenarion i realtid. Ett exempel på detta är att identifiera olika mål och att se fiendens rörelsemönster,  detta hjälper i den taktiska offensiva och defensiva planeringen.

TAKTISK OPTIK

Värmekameror, mörkerkikare och andra optiska hjälpmedel är avgörande för att överleva vid fronten. Dessa ger en taktisk fördel och kan vara den avgörande faktorn för ett vunnet eller förlorat slag.
VARFÖR SKA DU GE EN DONATION TILL STEEL WINGS FOUNDATION?
DIREKTKOMMUNIKATION MED SOLDATERNA VID FRONTEN
8 ÅR AV
FRIVILLIGARBETE
OPTIMERAD LOGISTIK
ETT SYSTEMATISKT ARBETE
VARFÖR SKA JAG DONERA FÖR SAMMA SAKER OM OCH OM IGEN?
UNDER KRIGSFÖRHÅLLANDEN FÖRVANDLAS UTRUSTNING OFTA TILL ENGÅNGSARTIKLAR
FÖRFRÅGNINGARNA TAR INTE SLUT MEN DET GÖR PENGARNA
1 MILJON UKRAINARE DELTAR I STRIDERNA
Med stöd